luni, 6 octombrie 2014

Ansamblurile Rezidentiale din Bucuresti

In Bucuresti piata imobiliara este in continua dezvoltare, iar dezvoltatorii imobiliari incearca sa se adapteze in functie de tendintele si dorintele clientilor, in ultimul timp foarte multi au inceput sa prefere Ansamblurile Rezidentiale, deoarece sunt situate in zone linistite, preturile pe care le au sunt convenabile, sunt dotate cu finisaje de calitate si mobilier. Foarte multi oameni s-au saturat de aglomeratia din Bucuresti, si prefera zonele linistite din afara Bucurestiului, iar solutia cea mai buna in aceasta privinta sunt ansamblurile rezidentiale, aceste sunt si foarte frumos amenajate, sunt dotate cu locuri de joaca pentru copii, parcari.
            In Bucuresti exista cateva ansambluri rezidentiale cu preturi destul de avantajoase:

Complex Rezidential Vivenda

            Complexul Rezidential Studio Plus Metalurgiei din Berceni
            In Berceni a fost construit un complex rezidential care iti ofera posibilitatea sa-ti cumperi un apartament cu doua camere respectiv cu trei camere, o garsoniera dotate cu finisaje de ultima ora si mobilir de calitate adus din tari precum Italia, in acest complex o garsoniera poate fi cumparata cu doar 26.000 de euro, iar un apartament cu doua camere poate fi achizitionat la un pret de nu mai mult de 45.000 de euro.

            Complexul Latin Residence situat in Prelungirea Ghencea
            Un alt complex rezidential cu preturi foarte convenabile mai este situat in Prelungirea Ghencea, o zona linistita, desi este destul de departe de centrul orasului, spre uimirea analistilor pietei imobiliare, foarte multi oamenii isi cumpara case in acesta zona, primul criteriu de selectie fiin reprezentat de pretul acestor apartamente, un apartament cu doua camere are un pret de 35.000 de euro, daca facem o comparatie cu apartamentele situate in centru, ne dam seama ca este o diferenta de aproape de 10.000 de euro intre ele.

            In zona Vitan-Barzesti este situat Confort City
            Dezvoltatorii imobiliari nu au trecut cu vedere nici zona Vitan-Barzezti, zona in care au construit un complex rezidential cu preturi de nerefuzat. Confort City este un complex rezidential dotat cu finisaje in functie de gusturile fiecarui cumparator, aici pretul unui apartament cu doua camere este de 35.000 euro, iar o garsoniera de 22.000 de euro.

            Complexul Rezidential din Militari
            Un alt complex rezidential care se afla la mare cautare in Bucuresti este Militari Residence, este foarte apreciat din mai multe puncte de vedere, atat pentru zona cat si pentru conditiile pe care le ofera, apartamentul cu doua camere poate fi cumparat la un pret de doar 40.000 euro, este pret mic pentru zona Militari, deoarece este foarte asaltata in ceea ce priveste cumpararea locuintelor.  Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu