joi, 2 octombrie 2014

Centru de dezmembrari auto, afacerea perfecta

Daca vrei sa-ti deschizi o afacere si nu stii ce fel de afacere sa-ti deschizi, una dintre cele mai bune idei poate fi reprezentata de deschiderea unui centru de dezmembrariauto, aceste afaceri sunt foarte profitabile, deoarece preturile sunt mult mai avantajoase, decat cele din magazinele cu piese auto noi. Centrele de dezmembrari auto sunt preferate chiar de catre soferii cu experienta, acestia spun ca pe lanag preturile mici ai posibilitatea sa gasesti si piese aproape noi, care nu sunt uzat deloc.
            Inainte de a-ti deschide o astfel de afacere trebuie sa-ti stabilesti un plan foarte bine, deoarece exista si posibilitatea ca afacerea sa nu mearga, daca nu iei in calcul toate posibilitatile.
            Proprietarii acestor magazine spun ca pe langa clientii normali, au foarte multi clienti care devin fideli, de aceea este foarte bine ca proprietar sa-ti aprovizionezi magazinul cu piese de calitate, deoarece este primul pas de a-ti face clienti noi.
            Sunt cateva criterii importante de care trebuie sa tii cont atunci cand iti deschizi o astfel de afacere pentru ca ea sa devina de succes.

Dezmembrez opel vectra c an 2005 motor 2.0 diesel
Dezmembrare Opel Vectra, an 2005

            Centru de dezmembrari cu lincenta de dezmembrare

            Un prim pas de a pune bazele unei afaceri serioase este de obtine licenta de functionare a acestui centru de dezmembrari. Cei care decid daca afacerea ta este una care merita sa fie licentiata decid cei care reprezinta autoritati competente si verifica daca afacerea ta satisface toate conditiile impuse de legi.

            Estimeaza corect banii pe care trebuie sa-i investesti

            Un alt criteriu important este sa estimezi corect suma de bani pe care trebuie s-o investesti, trebuie sa iei in calcul suma de bani pe care o dai pentru achizitionarea proprietatii, deoarece este nevoie de un teren cu suprafata destul de mare pentru a-ti amenaja centrede dezmembrari auto, trebuie sa fie dotata cu toate utilitatile necesare, sa ai un buget care sa fie alocat promovarii acestei afaceri, o suma de bani prin care sa poti aproviziona magazinul cu piese auto de calitate, chiar daca suna putin descurajator pentru a deschide aceasta afacere de succes si ca venitul sa fie pe masura, trebuie sa investesti o suma de bani destul de consistenta.

            Zona in care este situat centrul de dezmembrari auto.

            Este foarte important ca afacerea sa fie situata intr-o zona specifica acestui tip de afaceri, trebuie sa fie o zona foarte bine dezvoltata din punct de vedere comercial pentru ca afacerea sa fie una de succes, zona te poate ajuta sa-ti castigi clientii si sa vina singuri la tine.

            Ia in calcul toate posibilitatile


            Atunci cand iti deschizi o astfel de afacere trebuie sa te gandesti si la posibilitatea la care centru dedezmembrari ar putea fi atacat de hoti, un bun sfat ar fi sa montezi camere de supraveghere. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu